Receptek
A ZELLER ÉS A SZARVASGOMBA TÖKÉLETES EBBEN A KARÁCSONYI LEVESBEN
2020.11.23
17:54

Szarvasgombával vagy azzal ízesített olajjal is készülhet ez a remek leves, ami akkor a legfinomabb, ha a zeller és a szarvasgomba aromáját egy-egy adag ropogós almacsipsz kíséri.
Hozzávalók 2 személyre:
- 1 közepes darab zellergumó felkockázva
- 4 deci zöldségalaplé
- 2 deci tejszín
- ízlés szerint só, bors, kakukkfű
- 1 marék pirított mogyoró durvára törve
- 2 evőkanál szarvasgombaolaj
- 6 deka almacsipsz
Elkészítés:
Főzd meg a zellert az alaplében, majd vedd le a tűzről és turmixold krémesre a tejszínnel. Ízesítsd sóval, borssal és kakukkfűvel, majd egy kevés szarvasgombaolajjal, mogyoróval és almacsipsszel tálald.
Forrás: https://divany.hu/
TOP termékek
-20%

11 960 Ft
14 950 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
-15%
14 400 Ft
16 960 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 / 3